Over ons

Wij zijn An Comeyne en Floor Hovens. Als mindfulness trainers ervaren wij elke dag opnieuw hoe de integratie van mindfulness in ons leven zorgt voor meer rust, balans en levensgeluk.

An Comeyne

Mijn naam is An Comeyne, woonachtig in Venlo. Na 14 jaar als leerkracht gewerkt te hebben in het basisonderwijs vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging. Middels een training had ik reeds kennis gemaakt met de wereld van mindfulness. Dit heeft mij geïnspireerd om mijn kennis en ervaring met kinderen te gaan combineren met de technieken van mindfulness. Ik ben de opleiding tot mindfulness kindertrainer gaan volgen aan de Academie voor Mindful Teaching met als resultaat: mijn eigen praktijk Mindfulness voor kinderen. Daarna heb ik ook nog de jongerenopleiding gevolgd en de MIO (mindfulness in opvoeding), bedoeld voor ouders en leerkrachten.

De kern van mijn aanpak is om kinderen hun eigen wereld van gedachten, angsten en gevoelens te leren kennen. Met technieken breng ik hen bij hoe ze deze wereld beter hanteerbaar kunnen maken. Ik ben ervan overtuigd dat ieder kind dat de basis van mindfulness meekrijgt daar de rest van zijn/haar leven profijt van zal hebben.

www.ancomeyne.nl

Contact:
06 – 48 54 24 75 / comeyne.an@gmail.com

 

Floor Hovens

Mijn missie is dat kinderen, jongeren en hun opvoeders in balans komen door te leren voelen, middels bewustwording van hun emoties, gedachten en lichaam, waarna ze in verbinding kunnen komen met zichzelf en anderen en vervolgens kunnen zijn wie ze werkelijk zijn.

Mijn naam is Floor Hovens, 31 jaar, moeder van twee jongens, getrouwd met Twan en woonachtig in Venlo. Door mindfulness voel ik mij lichter, positiever en gelukkiger. Als zeventienjarige studerend aan het Conservatorium raakte ik lichamelijk en emotioneel opgebrand; een burn out. Ik realiseerde mij hoe belangrijk mijn mentale en fysieke gezondheid is en dat ik zelf verantwoordelijk ben om goed voor mezelf te zorgen. Na het afronden van mijn hbo-opleiding tot communicatiedeskundige, mocht ik al gauw aan de slag bij SintLucas, een mbo school voor creatieve opleidingen. Mijn eerste zwangerschap in 2015 zorgde ervoor dat ik ging vertragen en steeds dichter bij mijn gevoel kwam. Ik besloot dat mijn functie als pr & communicatie medewerker niet meer bij mij paste en ik diende mijn ontslag in. Ik wilde leven in verbinding met mezelf en met bewuste aandacht en toewijding de zorg voor mijn kindje op mij kunnen nemen. An kende ik als oud-collega van mijn moeder en ik was erg nieuwsgierig naar wat ze deed als mindfulness trainer. Ik ging met haar in gesprek en dacht dit wil ik ook! En dus ben ik de opleiding gaan doen. Mijn wens is dat alle kinderen, jong en oud, in verbinding mogen staan met zichzelf: voelen wie je bent en daardoor ZIJN wie je bent. Vervolgens kun je je gaan verbinden met fijne mensen om je heen en lacht het leven je toe.

www.floorhovens.nl

Contact:
06 – 11 45 81 40 / floorhovens@icloud.com