boek

Boekentips voor ouders

Eline Snel, bedenker van de methode ‘Aandacht Werkt’ schreef twee boeken voor ouders. Net als volwassenen hebben kinderen en jongeren het vaak te druk. Ze kunnen niet in slaap vallen, piekeren veel, zijn snel afgeleid en onrustig in hun hoofd en lijf. De aan-knop doet het maar waar zit die pauzeknop nu eigenlijk? Deze boeken geven ouders mindfulness tips en tools die gemakkelijk zijn in te zetten. Met de bijbehorende audiobestanden (cd voor kinderen, app voor jongeren). Kunnen ouders en kinderen samen hun ‘aandachtsspier’ trainen. Veel kinderen en ouders over de hele wereld hebben er al baat bij gehad. Ze komen tot rust, weten hun piekergedachten te stoppen en gaan beter om met nare gevoelens. Veel kinderen en jongeren pakken uit zichzelf de cd en doen bijvoorbeeld een oefening vlak voor het slapengaan omdat ze dit zo fijn vinden. Echt een aanrader voor elke ouder!

De boeken zijn verkrijgbaar via de webshop van Eline Snel en Bol.com.